Onze diensten

Tuin Onderhoud

Een mooie tuin verdient goed onderhoud. Wij kunnen alle soorten onderhoud voor u verrichten. We maaien het gras, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.
We kunnen eenmalig aan de slag gaan, maar u kunt ook gebruikmaken van een onderhoudscontract dat volledig is afgestemd op uw wensen. U bepaalt dus zelf hoe vaak wij langskomen en welk onderhoud wij verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundig onderhouden tuin.

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u het beste bellen of mailen voor een afspraak om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Schutting en hekwerk

Ook voor schuttingen, hekwerken, tuinpoorten en hekjes ben u bij ons aan het juiste adres. We kunnen u uitgebreid adviseren over het beste materiaal (hout, beton, bamboo, ijzer composiet), de fraaiste kleur en de ideale zwaarte van uw afrastering.

Wanneer u bijvoorbeeld gaas laat begroeien met klimop, hebt u in een mum van tijd een fraaie, groene afrastering. Echter brengt dit wel weer onderhoud met zich mee.

Het is allemaal geen probleem voor ons, wij kunnen het voor u oplossen. Wij kunnen ook uw oude schutting afvoeren u wordt dus helemaal ont zorgt.

Tuinaanleg

Of u nu een eigen ontwerp heeft of ons een passend plan heeft laten maken, wij leggen uw tuin graag aan. Heeft u zelf al gekeken naar eventuele tegels, schuttingen, beplanting, vijver of overkapping? Of geeft u liever de voorkeur om hier gezamenlijk naar te kijken. Het is allemaal mogelijk.

Wij kunnen de materialen leveren en kunnen daar ook garantie op geven vanuit de leverancier. Wilt u liever zelf de materialen bestellen, dat kan uiteraard ook.

Is uw interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een offerte op te stellen en wellicht tot snel!

Tuinontwerp

Ieder tuinontwerp is uniek omdat ook onze opdrachtgevers dat zijn. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare buitenruimte en uw budget. Wij vertalen dit door naar een kloppend en uniek tuinontwerp waarin u zich herkent en welke de juiste sfeer uitademt.

Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Helder en duidelijk, kort maar krachtig.

WhatsApp Chat
Support
Welkom op onze website! Hoe kunnen we u helpen?
10:51
Start met chatten